Ventilatie

Een goede ventilatie is niet alleen belangrijk, maar ook in vele gevallen verplicht. Wij zorgen ervoor dat jouw woning voldoende verlucht wordt dankzij kwalitatieve ventilatiesystemen.

Afzuigingen

Kleine en lage ruimtes hebben zeker een goede ventilatie nodig. Een tekort aan verluchting kan immers vocht en schimmel tot gevolg hebben. Dankzij het plaatsen van een afzuiging kunnen wij dit probleem oplossen. Dit gebeurt vaak tijdens de renovatie van een badkamer, die met veel vocht te kampen heeft.

Ventilatie C (mechanische afzuiging)

Om verse lucht aan te voeren, plaatsen wij een roostersysteem in jouw ramen. We zorgen ervoor dat de vuile lucht uit de natte ruimtes, zoals berging en WC, wordt afgevoerd aan de hand van een mechanische ventilatie. Bij een nieuwbouw of grote renovatie moet je minstens voor dit systeem kiezen.

Ventilatie D (met warmterecuperatie)

Wanneer je kiest voor ventilatiesysteem D, dan gebeurt zowel de aan- als de  afvoer van de lucht mechanisch. De warmte van de afgevoerde binnenlucht kan aangewend worden om de koude buitenlucht op te warmen, wanneer die binnenkomt. Vandaar dat men spreekt van ventilatie met warmterecuperatie.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

BVBA Driesmans
Sint Pietersstraat 24
3110 Rotselaar
Telefoon
016 901 329
0477 66 01 61
E-mail
driesmans@telenet.be