Verwarming

Wij beschikken over alle technische bagage om jouw verwarming van a tot z uit te werken. Uiteraard volgen wij de wetgeving en alle voorschriften steeds correct op. Gaat het om een nieuwbouw of een renovatie? Wij voorzien je steeds van professioneel advies en stellen een offerte met een duidelijk vaste prijs op.

Verwarmingsketels

We installeren verwarmingsketels op gas en stookolie. Je kan erop rekenen dat we steeds de nieuwste, energiezuinige ketels plaatsen. Voor jouw verwarming doen we een beroep op de vooraanstaande merken Bosch en Buderus.

Warmtepompen

Wil je een milieuvriendelijke verwarming? Dan is een warmtepomp een goede keuze. Ze leveren een hoog rendement en lagere energiekosten op. Hierdoor kan je er ook een premie voor aanvragen. Wij installeren de meest kwalitatieve warmtepompen en sluiten ze meestal rechtstreeks op de centrale verwarming aan.

Warmtepompboilers

Met een warmtepompboiler wordt jouw sanitair water op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier opgewarmd. Ze zijn wel duurder dan traditionele boilers, maar verbruiken veel minder. Je kan er dan ook een premie voor aanvragen. Wij plaatsen jouw warmtepompboiler vakkundig, zodat je het hele jaar door over warm water zal beschikken.

Zonneboilers

Door jouw water te verwarmen met behulp van zonne-energie kan je tot wel 70% op je energiefactuur besparen! Een zonneboiler is een milieuvriendelijk systeem. Natuurlijk zonlicht is namelijk de bron van uw sanitair warm water. Zonneboilers zijn dan wel duurder, maar zeker te overwegen als jouw dak ideaal georiƫnteerd is om zonnepanelen te laten plaatsen.

CV boilers

Zonneboilers kunnen maar opwarmen tot op een bepaalde temperatuur. Daarom is er altijd een externe bron nodig om voldoende warmte te kunnen garanderen, zeker in de winter. Het kan gaan om een gasketel, stookolieketel, elektriciteit of warmtepomp.

Radiatoren

Radiatoren hebben een hogere temperatuur nodig dan die door een warmtepomp aangemaakt kan worden. Ze gaan daarom meestal gepaard met een gas- of stookolieketel. Voor uw verwarming kunnen wij radiatoren in allerlei vormen en maten plaatsen, zodat ze volledig in de stijl van uw interieur passen.

Vloerverwarming

Voor vloerverwarming wordt meestal hernieuwbare energie gebruikt. Maar ook gas- en stokolieketels kunnen dienst doen, als we hun temperatuur begrenzen. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verwarming van uw ruimtes, vraagt weinig onderhoud en heeft een comfortabele temperatuurregeling.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

BVBA Driesmans
Sint Pietersstraat 24
3110 Rotselaar
Telefoon
016 901 329
0477 66 01 61
E-mail
driesmans@telenet.be