Herstellingen & onderhoud

U kan steeds op onze snelle service rekenen als het met uw verwarming, sanitair of ventilatie te maken heeft. Wij zorgen voor een optimale herstelling of een uitvoerige onderhoudsbeurt. Wij komen ter plaatse om een duidelijk beeld van de uit te voeren werken te verkrijgen. Het voordeel: een duidelijke offerte met een vaste prijs. 

Onderhoud & herstelling verwarming

Uiteraard voeren wij alle herstellingswerken uit op alle verwarmingsinstallaties, die wij geplaatst hebben. Maar ook het onderhoud van jouw verwarming nemen wij voor onze rekening. Zo moeten centrale stooktoestellen en warmtepompen bijvoorbeeld jaarlijks of 2-jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Je kan hiervoor op ons een beroep doen. Wij hebben alle merken onder de knie.

Onderhoud & herstelling sanitair

Ook na de installatie van uw sanitair kan je op ons blijven rekenen. Is er een defect of wil je nog iets laten aanpassen? Wij herstellen uw sanitair of voeren aanpassingen aan. Een probleem met uw douche, bad, lavabo, WC, …? Laat het weten. We komen eraan! Uiteraard kan iedereen ook voor het onderhoud van sanitaire boilers bij ons terecht. 

Onderhoud & herstelling ventilatie

Is jouw ventilatie stuk of functioneert je ventilatiesysteem niet meer zoals het hoort? Dan gaan wij voor jouw aan de slag. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer van de meest zuivere lucht te laten genieten. Ook wanneer jouw ventilatiesysteem een onderhoud nodig heeft, staan we paraat. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

BVBA Driesmans
Sint Pietersstraat 24
3110 Rotselaar
Telefoon
016 901 329
0477 66 01 61
E-mail
driesmans@telenet.be